Ψαροταβέρνα Φάρος

Οχτώ χιλιόμετρα έξω απο την Αμφιλοχία στον δρόμο προς την Άρτα θα συνατήσετε τον οικισμό της Μπούκας, προσφιλή προορισμό ημερήσιων εκδρομέων σε παλαιότερες δεκαετίες  και ήδη γοργά αναπτυσσόμενο ακολουθώντας της συνταγές της σύγχρονης εποχής.
Στο ψαροχώρι αυτό δίπλα ακριβώς στο λιμανάκι θα βρείτε την ταβέρνα ''ΦΑΡΟΣ΄΄ ιδιοκτησίας Δημήτρη Φλώρου όπου μπορείτε να απολάυσετε τα πλούσια και ολόφρεσκα εδέσματα που μόνο ο Αμβρακικός μπορεί να προσφέρει. Τελειώνοντας το δείπνο σας ακριβώς δίπλα σας περιμένει το μπαράκι πλάι στο κύμα προκειμένου να κλείσετε την βραδιά σας με ένα απεριτίφ η ένα ποτό υπό τους ήχους σύγχρονων και παλαιότερων Ελληνικων και ξένων μουσικών επιτυχιών.

Σχόλια πελατών μας

1

2

Ζωή Μπιαμή

Η ταβέρνα Φάρος στη Παραλία της Μπούκας είναι ένα μαγαζί που χαρακτηρίζει το μικρό ψαροχώρι της Αμφιλοχίας.Όποτε έχουμε πάει έχουμε περάσει υπέροχα.Το μαγαζί βρίσκεται πάνω στη θάλασσα ,σε σημείο μαγικό.Μπράβο για το μεράκι σας....!!!!  

Χρύσα Χελιώτη

3

Εξαιρετικό φαγητό,άψογη εξυπηρέτηση σε απίστευτη τοποθεσία.θα το επισκευθούμε ξανά σίγουρα πολύ σύντομα.

Δημήτριος Περρής

Ευχαριστούμε πολύ το ΦΑΡΟ για την πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση που κάναμε για την βάπτιση της κόρης μας.Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι απο όλα.Οι γέυσεις καταπληκτικές και οι καλεσμένοι μας ακόμα το συζητάνε.